O poză postată pe Facebook de fosta soție i-a distrus viața - FOTO

 

Un bărbat din SUA trăiește o dramă după ce fosta soție a postat o fotografie pe Facebook în care l-a acuzat de pedofilie. 

 

Bărbatul și-a dat seama că are probleme când se plimba prin parc. ”Mă plimbam prin Highland Park ieri, iar un individ a venit la mne și mi-a spus că n-am ce căuta într-o zonă în care sunt copii, pentru că sunt un violator de copii”, a povestit Chad Lesko, conform The Blaze

 

El și-a dat seama că totul i se trage de la o postare pe Facebook. Pe rețeaua de socializare a apărut o fotografie cu el, însoțită de un mesaj în care se spune că ar fi căutat pentru patru violuri comise asupra unor copii, printre care și asupra fiului său. Postarea a fost share -uită de zeci de mii de persoane, iar imaginea bărbatului a fost distrusă, cu toate că Poliția din Ohio a negat că ar fi vreun dosar întocmit pe numele lui. 

 

Chad Lesko susține că persoana care a postat fotografie de pe un cont fals este mama copilului său, de care s-a despărțit și căreia nu a avut bani să-i plătească pensia alimentară luna aceasta. 

 

Mi-a distrus viața. Mi-e și frică să mai merg pe stradă din cauza nebuniei create”, a spus Chad Lesko.

Comentarii Facebook