O inregistrare audio care lamureste moartea Madalinei Manole a fost ascultata de parintii artistei


O inregistrare audio care lamureste moartea Madalinei Manole a fost ascultata de parintii artistei. Ion Manole a povestit ca noua dovada il incrimineaza pe ginerele lui, Petru Mircea.

Tatal artistei a declarat ca in inregistrare apare sotul artistei si ca i-a fost oferita de un inginer de sunet, care o cunostea si pe Madalina Manole si pe sotul ei.

Misteriosul "mesager" s-a prezentat drept Dragos si i-a lasat numai sa asculte inregistrarea.

"Am trait o situatie foarte dramatica. Am fost contactat de o anumite persoana, care face parte din anturajul ginerelui meu si a fetei mele, este inginer de sunet. A zis ca ne prezinta niste dovezi care vor dezlega misterul mortii fetei mele. Acele dovezi erau niste inregsitrari pe telefonul mobil. Era ginerele meu, i-am recunoscut vocea. Erau niste lucruri groaznice. inregistrarea ar lamuri in proportie de 90% moartea fetei mele. Ne-a zis ca mai are un CD cu inregistrari  care dureaza 28 de minute. Daca acele marturii sunt adevarate si au dus la moartea fiicei mele, nu stiu ce se va intâmpla. Barbatul a sunat la interfon azi dimineata si s-a prezentat Dragos. I-am dat drumul si a venit in casa, il cunoastem din vedere, sotia il stie de la inmormântare, de la parastas. A zis ca ne cauta de mult timp sa ne dea o informatie. El s-a prezentat ca inginer de sunet, se cunoaste foarte bine cu fostul meu ginere. A zis ca are niste probe si ca nu mai poate sa mai taca. El mi-a prezentat un telefon pe care era ceva care m-a ingrozit, niste lucruri care il acuza pe ginerele meu, mai exact o convorbire, cam de un minut si ceva, dar toata dureaza 28 de minute. Si spunea ca mai are un CD. Eu l-am anuntat pe domnul avocat", a declarat Ion Manole, la emisiunea Acces Direct.

Comentarii Facebook