O fotografie a stârnit FURIE în toată lumea! A fotografiat un bărbat lovit de un metrou, dar nu l-a ajutat să se salveze?

 

O fotografie prezentată pe prima pagină a cotidianului New York Post a stârnit furie în toată lumea. Imaginea prezintă ultimele clipe din viața unui bărbat care a fost lovit de un metrou. Fotograful nu l-a ajutat să se salveze.

 

În imagine apare un bărbat de 58 de ani din Queens, Ki Suk Han, tatăl a doi copii, împins de un necunoscut în faţa metroului. Victima a decedat în urma rănilor suferite.

 

Fotograful, R. Umar Abbasi, a făcut cel puţin două fotografii înainte ca bărbatul să fie călcat de metrou.

 

Cotidianul New York Post a folosit una dintre fotografii pe prima pagină și a stârnit furia cititorilor care s-au întrebat de ce fotograful nu l-a ajutat pe om să se ridice dintre şine. 

 

Fotograful susține că își folosea bliţul de la aparat pentru a semnaliza conductorului de metrou că e cineva pe şine, iar fotografiile s-au declanșat din greşeală. Șefii NY Post spun că fotograful nu era suficient de puternic să îl ridice. 

 

Fotografia a fost postată și pe Facebook, iar utilizatorii au adus acuzații dure ziarului si celui care a surprins imaginea și nu a încercat să îl ajute pe bărbat să își salveze viața.


Comentarii Facebook