O femeie şi amantul ei au chemat UBER pentru a merge la un hotel. Au înghețat când au văzut cine e şoferul

 

O femeie măritată a vrut să se ducă la hotel cu amantul ei și a chemat UBER. 

 

Yeimy şi amantul ei, Jesús Barrios, aveau o relaţie secretă de mai bine de un an, conform ziarului columbian El Espectador. Cei doi au fost prinşi când au comandat un Uber, iar soţul lui femeii era şoferul.

 

Yeimy şi Jesús s-au întâlnit în oraşul Santa Marta și urmau să ajungă la un motel. Femeia nu ştia că soţul ei împrumutase maşina unui prieten pentru a face curse Uber pe timpul nopţii. Aplicaţia i-a anunţat că numele şoferului este Leonardo, dar nu a fost un motiv de îngrijorare pentru ei până în momentul în care Yeimy şi şoferul s-au recunoscut.

 

Există mai multe variante pentru ce s-a întâmplat după. Unii spun că cei trei au ieşit din maşină şi că bărbaţii s-au luat la bătaie, iar Yeimy a încercat să intervină între ei. Alţii spun că femeia şi amantul ei au fugit din maşină pentru a scăpa de furia soţului, scrie Mediafax.

 

Faptul că aplicaţia Uber păstrează locaţia şi ora poate fi destul de greu pentru ca cineva care înşeală să explice călătoriile lor. Partenerii care nu sunt fideli ar trebui să ştie că tehnologia avansează şi că se expun mai mult riscului de a se afla de aventură”, a declarat Lyn Ayrton, avocată în Marea Britanie, pentru The Daily Mail.

Comentarii Facebook