Nu creati profiluri false pe Facebook! Un barbat a fost condamnat la 5 luni de inchisoare cu suspendare pentru un profil fals pe Facebook!

Un locuitor din Drome a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei si la plata unor daune de 410 euro de Tribunalul din Auxerre  dupa ce a facut un profil fals pe Facebook, folosind fotografia fostei sale iubite.


Potrivit www.lyonne.fr., barbatul a creat in septembrie 2010 un profil fals pe Facebook, folosind fotografia fostei iubite. Respins de aceasta, barbatul a vrut sa se razbune si a postat o fotografie a femeii imbracata in sutien, insotita de comentarii degradante.


"Am facut acest lucru pentru a o provoca, pentru a o determina sa-mi raspunda", a declarat inculpatul la audieri, in timp ce avocatul sau a sustinut ca femeia s-a folosit de el.



Tribunalul a hotarat ca barbatul de 54 de ani este vinovat si l-a condamnat la 5 luni de inchisoare cu suspendare. In plus, acesta va trebui sa ii plateasca femeii daune in valoare de 410 euro.

Comentarii Facebook