Noul Windows 10 este oferit GRATUIT. Vezi care sunt condițiile pentru a-l obține



Microsoft a lansat, miercuri, noul sistem de operare Windows 10, iar oficialii companiei au anunțat că acesta va fi disponibil gratuit în anumite condiții.

În momentul lansării sistemului de operare Windows 8.1, acesta a fost oferit gratuit pentru utilizatorii care foloseau Windows 8, iar același principiu se va aplica și pentru noua variantă.

Cei care au deja cumpărate licenţe sau folosesc sisteme şi tablete preinstalate cu Windows 7, Windows 8.1 şi Windows RT vor putea să facă tranziţia fără nici un fel de costuri suplimentare, la Windows 10. Acelaşi lucru este valabil şi pentru utilizatorii de smartphone-uri cu Windows Phone 8.1. Condiţia principală pentru a profita de această ofertă este ca respectivele persoane să-şi facă update la gadgeturi în mai puţin de un an de zile de la lansarea noului SO. Dacă nu vor reuşi acest lucru, oferta va dispărea, iar Windows 10 va fi instalabil doar prin achiziţia unei licenţe separate, scrie playtech.ro.

Totodată, directorul diviziei Microsoft responsabilă de sisteme de operare, Terry Myerson, a anunțat că toate device-urile care vor rula Windows 10 vor primi toate upgrade-urile următoare gratuit.

Comentarii Facebook