Năstase cere reducerea pedepsei. Curtea de Apel judecă recursul


Năstase cere Curţii de Apel Bucureşti reducerea pedepsei cu perioada în care a fost în spital.

Fostul premier Adrian Năstase a depus la Curţea de Apel Bucureşti un recursc împotriva hotărârii date de tribunal prin care s-a decis ca perioada petrecută sub pază în spita, după tentativa de sinucidere, să nu i se deducă din pedeapsă.

Adrian Năstase susţine că trebuie să i se reducă cele şase zile petrecute în Spitalul Florească, din cei doi ani de închisoare cât a fost condamnat în Dosarul "Trofeul Calităţii", potrivit Realitatea.

Tribunalul Bucureşti a respins, în 2 octombrie, cererea fostului premier de eliminare din condamnarea sa la doi ani de închisoare dispusă în dosarul "Trofeul Calităţii" a zilelor în care a stat internat la Spitalul Floreasca, în urma tentativei de sinucidere.

Curtea de Apel Buccureşti judecă miercuri recursul lui Adrian Năstase.

Fostul premier Adrian Năstase şi-a provocat în mod voit leziunile pentru care a stat internat, în perioada 20-26 iunie, la Spitalul Floreasca din Capitală, acesta fiind motivul pentru care zilele respective nu pot fi scăzute din pedeapsa sa de doi ani de închisoare, a arătat instanţa Tribunalului Bucureşti în motivarea deciziei.

Comentarii Facebook