Motivul HALUCINANT pentru care un american a dat în judecată McDonald's. Cere daune de 1,5 milioane dolari


Companiile mari precum lanțul de restaurante McDonald’s se confruntă deseori cu procese intentate de clienți nemulțumiți, însă un american are un motiv de judecată de-a dreptul ieșit din comun.

Webster Lucas, din California, s-a plâns că atunci când a comandat un meniu Quarter Pounder Deluxe a primit la el un singur șervețel, potrivit TMZ.

Bărbatul susține că întâmplarea a avut loc în data de 29 ianuarie a fost la unul dintre restaurantele companiei, În Pacoima, California, iar când s-a dus să ceară mai multe șervețele i s-a spus că a primit deja destule.

Ar fi trebuit sa ma duc sa mananc la Jack-in-the-Box (n.r.: restaurant concurent), pentru ca nu am venit aici sa ma cert pentru servetele. Am venit aici sa mananc”, a replicat barbatul.

Lucas, care este afro-american, povestește că lucrurile au luat o întorsătură neplăcută când managerul a mormăit o propoziție cu tenta rasistă.

Clientul a trimis apoi un email către managerul restaurantului, care precizând că nu a mai putut lucra de la incidentul cu șervețelele. Acesta spune că s-a simțit extrem de jignit când managerul i-a oferit drept compensație hamburgeri gratis.

Webster dă acum compania în judecată și cere daune de 1,5 milioane de dolari.

Comentarii Facebook