Motivele REALE pentru care unii barbati raman burlaci

 

Ultimele statistici arată că atat barbatii cat si femeile aleg sa se casatoreasca la varste mult mai mature decat o faceau in trecut.

 

Cu toate acestea, majoritatea ajung sa se casatoreasca macar o data in viata desi, sunt unii barbati care aleg sa ramana celibatari, chiar si daca toti cunoscutii lor si-au intemeiat familii. Unora le e frica sa isi piarda independenta dar, cei mai multi aleg sa ramana singuri din motive independente de ei sau de cele care le-ar putea deveni sotii. Sa vedem care sunt cateva dintre cele mai des intalnite astfel de motive.

 

Asteptarea acelui ”10" perfect

 

Atat femeile cat si barbatii aleg sa ramana celibatari, convinsi intotdeauna ca exista optiuni mai bune si ca inca mai au de cautat persoana perfecta care sa merite nota maxima si cu care sa-si poata intemeia familia. Ei vor gasi intotdeauna defecte si nimeni si nimic nu-i va satisface indiferent cat de potrivit ar fi.

 

Frica de o casnicie esuata

 

Multi barbati aleg sa ramana burlaci de frica unei posibile casnicii esuate. Cea mai mare frica a acestor barbati este cea de a se casatori cu persoana nepotrivita, cu precadere cei aflati la maxima maturitate si care au trecut deja printr-o experienta negativa pe care nu vor sa o repete sub nicio forma.

 

Au alte idealuri pe termen lung si mediu

 

Barbatii care au inca in palnuri continuarea studiilor sau avansul in cariera, raman de multe ori celibatari pentru o perioada mai lunga. In aceasta situatie si cei care aleg cariera medicala. Barbatii care termina medicina in general, nu isi intemeiaza o familie decat dupa ce si-au terminat complet studiile si au inceput sa lucreze in domeniu.

 

Mai multe, pe lyla.ro.

Comentarii Facebook