Motivele pentru care nu e bine să-ţi urmăreşti fostul iubit pe internet


Cu atâtea reţele de socializare şi cu un motor de căutare ca şi Google-ul, îţi este tot mai greu să treci peste relaţia trecută şi să uiţi de fostul iubit.

Urmăritul fostului iubit pe internet este o boală grea şi nu îţi aduce nimic bun, decât doar că te face mai nefericită. Nu ar fi bine să vezi persoana cu care ai fost într-o relaţie cu altcineva când încă tu suferi pentru el.

Iată câteva sfaturi, potrivit unica.ro, pentru a trece mai uşor peste o despărţire.

Nu ai nevoie de asta

Da, este fericit fără tine, este fericit alături de noua iubită pe care şi-a făcut-o şi are grijă să posteze multe poze noi pe Facebook şi să-i scrie declaraţii de iubire direct pe wall şi tot aşa. De ce ai avea nevoie să îţi faci rău singură? Te intristezi, te deprimi şi îţi faci procese de conştiinţă că dacă te-ai fi purtat altfel, tu ai fi fost în locul ei, însă ce rost au toate acestea acum? Cel mai bine îl ştergi de la prieteni acum.

Te-ai maturizat

Internetul nu a fost creat pentru a urmări oameni din trecutul tău şi pentru a afla ce mai fac - pentru asta sunt doar reţelele de socializare. În schimb, tu eşti destul de matură încât să treci peste momentele dureroase, să nu mai urmăreşti insistent news-feed-ul fostului iubit şi să foloseşti acest instrument în alte scopuri. Nu-i aşa că te simţi mai bine?

Ai mers mai departe

Şi nu ai rămas prinsă în trecut, chiar dacă, din când în când, curiozitatea câştigă şi vrei să vezi ce mai face, cum se mai distrează sau cu cine mai iese în oraş. Tu ai prietenii tăi, poate noul tău iubit şi te simţi bine în prezent, aşa cum ar trebui.

Ai propria viaţă de trăit

Statul pe Internet cu orele nu înseamnă viaţă, aşa că nu uita să te deconectezi şi sa ieşi în lume. Socializează în adevăratul sens al cuvântului, cunoaşte oameni noi - în cafenele, nu pe Facebook - şi trăieşte offline!

Îi va fi dor de tine

Şi ţie îţi este dor de el. Poate îţi este de o sută de ori mai mult decât va simţi el, dar cu siguranţă şi el va avea cel puţin un moment în care îşi va aduce aminte de tine, de cum eraţi voi şi îi va fi dor de clipele frumoase pe care le-aţi petrecut împreună. Nu este nimic rău în a-i simţi lipsa, însă nu uita că ţine de domeniul trecutului şi tu ar trebui să trăieşti în prezent.