Sambata 30 Mai

Motivele pentru care femeile ocolesc bărbaţii ”drăguţi” şi cumsecade

 

Bărbații drăguți și cumsecade sunt evitați de femei pentru că sunt plicticoși. Băieții buni consideră ca lumea e nedreaptă, iar femeile îi recunosc și fug de ei mâncând pământul.

 

Daca tu te consideri a fi un baiat bun sau crezi ca o parte din tine corespunde, in vreun fel, acestei caracteristici, exista cateva detalii foarte importante pe care ar trebui sa le cunosti, ca sa stii ce asteptari sa ai in privinta relatiei cu o femeie.

 

Ce anume nu le place femeilor la un baiat bun?

 

Femeile in general sunt atrase de baietii buni, atata timp cat nu se duc in extreme. Incep sa se enerveze cand un barbat incearca din rasputeri sa le faca pe plac tot timpul, sa nu le iasa din cuvant, mai ales daca nici macar nu au o relatie inca. Un barbat obisnuit si care pastreaza un echilibru e ok sa faca anumite gesturi frumoase pentru o femeie, dar atunci cand exagereaza, pare disperat si innebunit sa faca orice, ca sa n-o piarda.

 

De ce sunt mai buni baietii obisnuiti decat baietii buni?

 

Contrar a ceea ce s-ar astepta un baiat bun, lumea nu se imparte doar in doua categorii de baieti: buni si rai. Exista o multitudine de tipologii: barbati sarmanti, intelectuali, educati, duri etc. Deci, o femeie are de unde alege. Totusi, baietii rai sunt extrem de tentanti din multe puncte de vedere. Oricum, nici o fata care-si doreste o relatie serioasa nu ia in calcul un baiat rau. Asa ca cele doua extreme sfarsesc, practic, la fel: atat baietii buni, cat si cei rai, nu au viata lunga in relatia cu o femeie. Revenind la baietii buni, iata cele 15 motive pentru care femeile nu-i vor pe termen lung si nu se vad alaturi de ei, potrivit celor de la Lovepanky.com, pornind de la premisa ca baietii buni sunt prieteni exceptionali, dar amanti groaznici.

 

1. Respectul de sine

 

Baietii buni nu se respecta niciodata suficient. Accepta mereu glumele celorlati  la adresa lor si mereu sfarsesc prin a se injosi in fata altora.

 

2. Mult prea concilianti

 

Mereu sunt gata sa fie de acord cu orice, renuntand automat la orice fel de pretentie pe care ar puteau-o avea. Totusi, de la prea multa frustrare cumulata exista posibilitatea ca intr-o zi sa izbucneasca intr-o criza exagerata.

 

3. Nevoi emotionale mari si nesiguranta

 

Baietii buni incep prin a fi draguti, dulci si afectuosi, dar sfarsesc prin a fi exagerat de emotionali si mereu nesiguri. Se simt amenintati non-stop de orice alt tip de barbat care apare in preajma.

 

4. Sunt plictisitori

 

Femeile nu ajung sa se distreze niciodata cu ei, fiindca baietii buni nu sunt dispusi sa treaca de linia seriozitatii si decentei sub nici o forma! Aceasta calitate ii face, practic, sa fie niste prieteni minunati, fiindca sunt stabili in a da sfaturi intelepte si serioase de viata.

 

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

Comentarii Facebook