Momente de teroare pentru o adolescentă. A suferit arsuri de gradul 2 după ce i-a luat foc iPhone-ul



O adolescentă din Statele Unite ale Americii a avut parte de momente terifiante, aceasta suferind arsuri de gradul doi după ce i-a luat foc iPhone-ul în buzunar, în timp ce era la școală.

Tânăra, a cărei identitate nu a fost făcută publică, din Maine, Statele Unite, a fost arsă pe coapsă și pe o fesă din cauza telefonului ei, un iPhone 5C, pe care îl ținea în buzunarul de la spate al pantalonilor, scrie Morning Sentinel.

Colegii acesteia au auzit un zgomot și au văzut cum iese fum din buzunarul fetei. Aceștia au sărit în ajutorul adolescentei în vârstă de 14 ani, ajutând-o să își dea jos pantalonii cuprinși de flăcări.

"Si-a dat seama imediat ca ceva era in neregula, pantalonii i-au luat foc si a intrat in panica. Toti copiii au vazut ca de la telefon a izbucnit flama", a spus directorul scolii, Jeff Rodman.

Mama adolescentei, Judy Milligan, i-a făcut cadou smartphone-ul în urmă cu două luni și a fost șocată să audă ce a pățit fiica sa.

Incidentul nu este unul izolat, fiind raportate destule incidente similare, însă telefoanele erau la încărcat. În acest caz telefonul s-a supraîncălzit în buzunar, însă cauzele nu sunt cunoscute.

Comentarii Facebook