Moderatorul TV care l-a desemnat pe Basescu "cel mai rau om" a fost suspendat din functie


Keith Olbermann, moderatorul care l-a desemnat pe Traian Basescu drept "cel mai rau om al saptamanii", a fost suspendat pe termen nedeterminat de conducerea postului MSNBC.

Suspendarea acestuia are legatura cu donatiile facute de moderator pentru campaniile electorale a trei democrati, incalcand etica si politica editoriala.

Keith Olbermann lucreaza la MSNBC de 8 ani, timp in care a prezentat emisiunea Countdown.

Moderatorul a devenit cunoscut in Romania dupa ce l-a luat peste picior pe Traian Basescu, razand de el pe tema impozitarii vrajitoarelor

"Presedintele Romaniei are un plan de reducere a deficitului: sa taxeze vrajitoarele. 12 vrajitoare s-au adunat pe malurile Dunarii sa blesteme guvernul care le impoziteaza ca sa salveze deficitul bugetar. Vrajitoarea Alicia spune ca legea e proasta, iar vrajitoarele si ghicitoarele nu au cu din sa plateasca. Presedintele si guvernul se apara purtand, joia, haine de culoare violet, ca sa se protejeze de blesteme. Cat de penibil e o tara cu un guvern care se teme de personaje imbracate ca in secolul al XVIII-lea, care spun fraze de neinteles si ameninta ca totul se va intoarce impotriva guvernului", a spus prezentatorul emisiunii.

Vezi AICI imagini din timpul show -ului

Comentarii Facebook