Mircea Solcanu ar putea fi dat afară de la Acasă TV, după ce a dorit moartea unui copil pe Facebook

 

Mircea Solcanu ar putea fi dat afară de la Acasă TV, din cauza unei postări pe Facebook.

 

El a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook către familia lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi în Bucureşti: ”Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil... şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză”.

 

Ulterior, Solcanu a revenit și a scris: ”Încep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedentă! Nu doresc moartea nimănui si nu am avut nicio clipa intentia sa se înţeleagă acest lucru. Din nefericire, asta s-a inteles si imi cer iertare public pentru proasta si nefericita mea exprimare, e drept intr-un moment de furie pe fondul unor suferinte personale. Regret totul şi sper ca familia Anghel, si voi toti, să-mi acceptati scuzele! Menționez ca cele scrise in mod nefericit de către mine, nu reprezintă si nu implică în niciun fel postul TV la care lucrez”. 

 

Șefii Acasă TV nu îl vor ierta pe Solcanu, el nefiind prezent sâmbătă, la petrecerea de 16 ani a postului Acasa TV, scrie libertatea.ro.

Comentarii Facebook