Mircea Badea despre motocicliști: ”Tot o să rezolv un handicapat din ăsta așa de rău încât voi primi zece ani cu executare”

 

Mircea Badea a luat foc și a trecut la amenințări după ce un motociclist a trecut, marți seara, în viteză pe lângă sediul Antena 3 și i-ar fi bruiat emisiunea.

 

Tot o să rezolv un handicapat din ăsta așa de rău încât voi primi zece ani cu executare”, a spus Badea.

 

Motocicliştii din Bucureşti vor să îi bruieze emisiunea lui Mircea Badea, de miercuri seara. S-a discutat mult pe forumurile motocicliștilor și a fost creată și o pagină de Facebook, ”Claxonaţi-l pe Mircea Badea”.

 

Îmi bârâie unul cu motorul în cap. Dacă lipsesc eu un pic până îl rezolv eu pe cretinul ăsta... stai că poate se întoarce. Eu tot o să rezolv un handicapat din ăsta așa de rău încât voi primi zece ani cu executare. Pe bune! Prietene, eu pe-ăsta îl caut acasă! Să moară în chinuri groaznice și să îi  sărim cu picioarele pe cap. Fac un apel la jegosul de-adineauri să se întoarcă aici. Jur că vin doar eu după el. Să vezi ce bucată îi dau! Dacă îl prind pe ăsta, vom avea cel mai mare rating din istoria televiziunilor. Să mă mut eu de aici pentru că vrea un cretin?!”, a spus Mircea Badea la Antena 3, citat de dcnews.ro.

Comentarii Facebook