Mircea Badea si Victor Ciutacu vor organiza un protest in fata sediului CNA - VIDEO

Ei vor contesta amenzile pe care CNA le aplica in mod repetat postului Antena 3. Ultima din sirul sanctiunilor aplicate este in valoare de 10 000 de lei. Motivul invocat este denigrarea imaginii Elenei Udrea.

 

Cei doi spun ca daca primarul Sorin Oprescu va acorda autorizatia vor organiza acest miting in stil apolitic si foarte serios.


"O sa facem un miting adevarat. O sa facem un miting la care eu imi pun miza emisiunea. Daca la mitingul cu pricina nu se vor zgudui, la propriu, din cauza scandarilor geamurile CNA-ului, eu renunt la emisiune. Eu nu pot sa fac emisiune in acest fel, in acest registru, despre aceste teme intr-o tara inerta. (...) Daca nu se zguduie scaunele de sub fundurile lor la acest miting, eu renuna la emisiune", a spus Mircea Badea in aceasta seara la "Sinteza Zilei".

 

Hotararea de a protesta in fata sediului CNA a fost reluata de Mircea Badea si in emisiunea "In gura presei", atat la inceputul emisiunii, cat si la finalul acesteia.

 

"De cand stabilesc cinci oameni la ce trebuie sa se uite poporul roman? Poporul roman se uita la ce vrea el daca suntem intr-un stat de drept. Nu stabilesc cativa cetateni ce e bine si ce e rau, la 20 de ani de la Revolutie. (...) PDL vrea sa ia locul PSD la CNA, ca a expirat mandatul lui Grigore Zanc si acum PDL o sustine pe Crina Zamfirescu, pentru postul ramas vacant la CNA, ceea ce ar dezechilibra si mai mult situatia, de fapt, din CNA. Asa incat o sa fac miting in fata la CNA pentru ca vreau sa urlu cat ma tin pe mine plamanii si ma tin, vreau sa urlu acolo sub geamurile lor ca eu sunt liber, in aceasta tara unde au murit oameni in Revolutie ca sa fim liberi. Eu vreau sa fiu liber in aceasta tara si vreau sa urlu asta sub nasurile lor acolo la CNA in Piata Constitutiei", a spus Mircea Badea in emisiunea din aceasta seara "In gura presei".

 

Comentarii Facebook