Miercuri 25 Noiembrie

Miracole medicale care au şocat lumea


Oamenii reuşesc mereu să sfiideze moartea şi să revină la o viaţă normala, chiar dacă au suferit accidente cumplite. Iată patru miracole care au şocat lumea.

1. Bărbatul care vede printr-un dinte

Un inginer constructor din Marea Britania şi-a pierdut vederea într-un accident de muncă. Medicii i-au redat vederea printr-o operaţie care a constat în implantarea unui dinte în orbita bărbatului, care a devenit suport pentru o lentilă care înlocuieşte propriul cristalin. După operaţie, bărbatul a reuşit să o vadă pentru prima dată pe soţia lui, cu care se căsătorise după accident.

2. Paralizie vindecată printr-o muşcătură de păianjen

Un accident de motocicletă suferit acum 20 de ani, i-a schimbat viaţa lui David Blandcharde. Acesta a paralizat de la brâu în jos, dar în urma unei muşcături de păianjen acesta şi-a recăpătat capacităţiile motorii în doar câteva zile. După câteva luni de fizioterapie, bărbatul a revenit la o viaţa normală.

3. O tânără a supravieţuit 4 luni fără inimă

D'Zhana Simmons a trecut printr-un transplant de inimă care din păcate nu a avut succes. Astfel, doctorii au decis ca până găsesc un nou donator să îi înlocuiească inima nefuncţională cu două pompe. Tânăra a supravieţuit fără nicio inimă în corpul ei timp de patru luni, când medicii au găsit un nou donator compatibil.

4. Un bebeluş s-a născut de două ori

Din cauza unei tumori depistate încă din timpul sarcinii, un bebeluş a fost scos efectiv din burta mamei pentru a i se tăia tumoarea. După operaţie, medicii au reintrodus copilul în uter, născându-se ulterior perfect sănătos.

Comentarii Facebook