Ministrul de Interne, Igas: 5.500 de politisti si alti angajati MAI vor fi dati afara


Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat ca 5.500 de angajati din structurile ministerului vor fi disponibilizati in luna octombrie.

"Suntem in plin proces de reorganizare si restructurare. Vor pleca in luna octombrie 5.500 de oameni din structurile Ministerului Administratiei si Internelor si cu siguranta procesul de reorganizare nu se va opri aici. in momentul de fata nu discutam despre alte disponibilizari. Parcurgem un traseu de restructurare, reorganizare si modernizare al structurilor subordonate ministerului, avem urmatoarea etapa ceea ce inseamna modernizarea Politiei Romane, a Jandarmeriei, modernizarea tuturor structurilor din subordinea ministerului", a declarat Traian Igas, la Constanta.

Reducerile de personal afecteaza toate structurile MAI, de la Politie si pana la institutiile subordonate.

"Regasim din randul politistilor, din randul jandarmilor, din randul politistilor de frontiera, practic din toate structurile subordonate vor fi persoane care parasesc Ministerul Administratiei si Internelor. Am traversat un proces de evaluare, iar cei care nu au reusit sa treaca acest proces sunt primii care vor pleca din sistem", a mai spus Igas.

Absolventii scolilor de politie vor termina scoala numai in luna decembrie, iar agentii vor fi angajati in 2012, in functie posturile vacante.

Comentarii Facebook