Miercuri 24 Aprilie

Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, foloseste masinile si avionele MApN pentru vizite de partid FOTO


Ministrul Apararii Gabriel Oprea foloseste masinile si avionele MApN pentru vizitele de partid pe care le face in tara. Miercuri va fi la Cluj la conferinta de constituire a UNPR Cluj.

Ministrul a fost surprins in timpul deplasarii de la Satu Mare de sambata, 9 octombrie, unde a ajuns "cu un avion militar AN-26, inscriptionat MApN, care a aterizat pe Aeroportul Satu-Mare la orele 16.23. Ministrul Oprea a fost asteptat la scara avionului de patru autoturisme cu numar indicativ al Armatei, deplasandu-se cu autoturismul nr. A-114 si avand antemergator un autoturism al Politiei Militare. Autoturismele au fost aduse la Satu-Mare de la Comandamentul Diviziei 4 Infanterie Gemina din Cluj-Napoca", se arata intr-o interpelare a senatorului PSD de Satu Mare, Marian Valer, care este adresata premierului Emil Boc.

Parlamentarul sustine ca ministrul Oprea si-a programat in ultimul moment o vizita si la Batalionul 52 Geniu Tisa din Satu Mare, pentru a justifica folosirea avionului si a autoturismelor MApN.

"Vizita la acest batalion a fost doar un pretext, fiind scurta si formala. Mai mult, potrivit unor surse din batalion, aceasta vizita a avut conotatii politice, intrucat principalul mesaj transmis militarilor prezenti de catre ministrul apararii nationale a fost nu sa aiba incredere in promisiunile opozitiei si sa aiba incredere ca actuala guvernare va rezolva problemele legate de salarii si pensii", a mai precizat senatorul Marian Valer.

Parlamentarul ii cere lui Emil Boc sa verifice modul "in care ministrul Gabriel Oprea foloseste avioanele, elicopterele, autoturismele si personalul Ministerului Apararii Nationale in interes de partid".

 

Ministrul Gabriel Oprea vva fi miercuri la Cluj pentru conferinta de constituire a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Comentarii Facebook