Miliardarul Ioan Niculae, implicat în dosarul privind fraudarea REFERENDUMULUI de la Cluj

 

Numele miliardarului Ioan Niculae este vehiculat de anchetatori în dosarul privind fraudarea referendumului de la Cluj.

 

Conform procurorilor, Ioan Niculae a fost sunat în ziua votului și i s-a cerut de urgență un elicopter pentru a-l transporta pe Dumitru Samson, fiul ministrul Apărării Corneliu Dobrițoiu, la Cluj pentru a coordona operațiunea de fraudare a referendumului cu ajutorul țiganilor de la Pata Rât și din Florești.

 

Samson a avut la dispoziție un elicopter al firmei Inter Aviation, un Dauphin cu 5 locuri, pentru care nu a plătit nimic atunci. Transportul a fost achitat numai după ce procurorii au început umărirea penală împotriva lui.

 

Anchetatorii susțin că Ioan Niculae ar fi fost sunat de cineva din conducerea PNL și i s-a cerut ajutorul.

 

De altfel, începând cu ora 12,25 învinuitul Samson Dumitru a ajuns şi el la sediul PNL Cluj, unde va petrece aproape întreaga zi (precizăm aici faptul că învinuitul Samson Dumitru s-a deplasat din Bucureşti în Cluj Napoca cu un elicopter, folosind serviciile societăţii … SA; el a aterizat pe Aeroportul Internaţional Cluj Napoca la ora 12,10 iar la ora 12,25 se afla deja la sediul PNL Cluj din strada…)”, se arată în rechizitoriul prin care Samson și oamenii lui au fost trimiși în judecată de procurorii DNA Cluj.

 

Cauza este cercetată acum într-un dosar separat.

Comentarii Facebook