Michael Buble se retrage din muzică

 

Cântăreţul canadian Michael Bublé renunță la muzică, fiind schimbat de trauma suferită cînd fiul lui a fost diagnosticat cu cancer. 

 

Starul de 43 de ani a explicat, într-un interviu acordat Mail on Sunday, că nu mai dorește faima și că trauma pe care a suferit-o după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer la ficat pe când avea trei ani i-a schimbat percepţia despre viaţă.

 

Noah, 5 ani, este în remisie, dar lupta pentru a învinge cancerul a fost una extrem de grea.

 

Pur si simplu vrei să mori. Nici măcar nu ştiu cum mai respiram. Întreaga mea fiinţă s-a schimbat după ce Noah s-a îmbolnăvit. Mă retrag din industrie. Am făcut albumul perfect şi acum pot pleca când sunt încă în top”, a completat Buble. Albumul ”Love” al cântăreţului canadian este şi ultimul. 

 

Michael Bublé, născut pe 9 septembrie 1975, în provincia canadiană Columbia Britanică, este cântăreţ de origine italiană care a abordat mai multe stiluri muzicale, precum pop, soul şi jazz. Michael Bublé este considerat principalul ”urmaş” al marilor voci masculine de jazz din anii 1950 şi 1960, fiind adeseori comparat cu Frank Sinatra şi Dean Martin. Albumele lui au fost vândute în peste 32 de milioane de copii pe plan mondial, scrie Digi 24.

Comentarii Facebook