Mesajul lui Boc in Parlament: "Greul nu a trecut inca"

Premierul Emil Boc a spus la dezbaterea privind bilantul guvernarii ca urmatoarele luni vor fi decisive pentru asigurarea unei cresteri economice sanatoase.

 

"Greul nu a trecut inca. Si lunile urmatoare vor fi decisive pentru consolidarea reformelor incepute si pentru fundamentarea cresterii economice din 2011", a spus premierul in fata parlamentarilor. "Va asigur ca oricine era la guvernare era obligat sa ia aceleasi decizii corecte si dureroase pentru 22 de milioane de romani", a mai spus Boc.

 

El a atacat apoi fostul Guvern PNL si i-a transmis fostului premier Calin Popescu Tariceanu ca nu el este in masura sa critice actuala guvernare. "Daca cineva este in masura sa ceara socoteala pentru perioada actuala, acela nu este el. Tariceanu are pretextul ca noi sa platim in continuare aceleasi salarii si pensii, uitand de criza", a spus premierul.

 

"Romania a luat toate masurile pe care le putea lua pentru a sustine mediul de afaceri. Guvernul stie ce are de facut, stie ca nu are voie sa ia piciorul de pe acceleratia reformelor statului", a precizat Boc.

Comentarii Facebook