Mesajul emoționant al lui Ștefan Bănică Jr. după moartea lui Cornel Patrichi


Fostul coregraf Cornel Patrichi s-a stins din viață, marți, la vârsta de 72 de ani, din cauza cancerului pulmonar.

Patrichi a devenit cunoscut publicului larg după ce ani de zile a făcut parte din juriul emisiunii ”Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

Ștefan Bănică Jr., care a fost prezentatorul emisiunii, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook în memoria fostului său coleg de platou.

Imi pare nespus de rau ca am pierdut inca un om de valoare si un om drag mie: Cornel Patrichi. A fost coregraful-dansator care a facut istorie in televiziune, in emisiunile de varietati, cu trupele de dans pe care le-a avut. Am fost colegi de platou ani de zile la “Dansez pentru tine”, o emisiune de televiziune care a lasat o amprenta uriasa in divertismentul romanesc, unde Cornel a fost unul din membrii de marca ai juriului. Era exigent, neiertator in profesia lui, dar, in acelasi timp, un tip cu sensibilitate si umor. Avea respect fata de valorile reale si detesta diletantismul cu pretentii de performanta. Am trait momente frumoase impreuna, am glumit, am ras, am plans. A fost un artist care a lasat momente memorabile in teatrul de revista, televiziune si film. Iar, pentru mine, Cornel Patrichi inseamna si o parte dintr-o perioada foarte frumoasa a vietii mele. Dumnezeu sa te odihneasca, Cornel!”, a scris artistul.

Comentarii Facebook