Mascatii de la Politia de Frontiera i-au pus pistolul la cap unui jurnalist de la Antena1, care le filma abuzurile! VIDEO

Jurnalistul Antenei 1 filma inundatiile produse intre blocurile din Resita de o conducta sparta, cand a fost avertizat de un localnic ca mascatii au intrat intr-un bloc. S-a dus si a filmat cateva secvente in care politistii calcau in picioare doi barbati care nu pareau sa opuna nicio rezistenta.

 

Nu puteam rata un astfel de eveniment şi m-am dus să văd despre ce e vorba. Am intrat în scară şi am surprins câteva secvenţe cu mascaţii Poliţiei de Frontieră care trăgeau de doi bărbaţi. În timp ce aceştia încercau să coboare de la etajul 1, unul dintre poliţişti îi cerea unui coleg să scoată pistolul şi să-i împuşte. În faţa blocului mai erau şi alţi mascaţi. I-au întins pe jos, le-au pus pistolul la cap şi au început să dea în ei cu picioarele”, a declarat jurnalistul Mircea Popovici pentru Adevarul. Cand politistii de la Politia de Frontiera Caras-Severin l-au observat, au venit si i-au luat camera, smulgandu-i microfonul atasat.

 


M-au trântit la pământ şi mi-au pus pistolul la cap, de parcă eu aş fi îndrăznit să mă lupt cu zece mascaţi, mari cât uşa şi înarmaţi până în dinţi. Cel care mi-a smuls camera din mână a încercat să o distrugă. La cât de profesionişti au demonstrat că sunt aceşti poliţişti mi-era frică să nu se descarce arma din greşeală şi să-mi zboare creierii”, a mai spus Mircea Popovici pentru Adevarul.

Jurnalistului Antenei 1 i-a fost pus pistolul la cap pentru că a filmat abuzurile mascaţilor de la Poliţia de Frontieră

Desi defecţiunile provocate camerei de filmat nu au compromis şi imaginile surprinse, poltiai sustine ca nimic din cele relatate de reporter nu s-au intamplat. "La una dintre locaţiile unde s-au făcut percheziţii, două persoane au devenit agresive faţă de poliţişti. În ceea ce priveşte evenimentul în care a fost implicat acel jurnalist, am înţeles, din declaraţiilor celor care au luat parte la descinderi, că se afla în preajma celor doi indivizi agresivi şi că filma cu o cameră, fără a avea asupra lui vreo legitimaţie de presă. Am înţeles că legitimaţia a adus-o ulterior, de la maşină. Nu a fost agresat şi nu i s-a pus niciun pistol la cap", au declarat oficiali ai politiei de Frontiera pentru Adevarul.

 

In imaginile video veti vedea filmarea facuta dupa incident de catre colegii jurnalistului, care incercau sa afle de ce politistii de la politia de frontiera au fost agresivi. Politistii neaga incidentul.

 

Sursa: Adevarul

Comentarii Facebook