Marian Godină, inclus pe lista personalităţilor europene, care vor influența opinia publică în 2017

 

Marian Godină a fost inclus într-un top al personalităților care vor influența țările din care provin, în 2017.

 

Publicaţia online Politico.eu l-a inclus pe Godină pe o listă unde se regăsesc politicieni, oameni de afaceri şi gânditori.

 

Marian Godină a fost selectat pe lista Politico.eu pentru curajul de a demască presiunile la care l-au supus şefii săi din poliţia braşoveană când a amendat o personalitate locală pentru încălcarea legislaţiei rutiere. E vorba despre cazul şefei Crucii Roşii din Braşov, totodată consilier judeţean PSD, oprită de Godină după ce era să lovească un pieton. Şeful lui Godină i-a cerut poliţistului să renunţe la caz, dar Godină a scris pe Facebook toată povestea, ducând la declanşarea unei anchete penale şi la demisiile şefului Poliţiei Braşov şi a consilierei PSD, scrie Hotnews.ro. 

 

Autorii topului Politico remarcă atât curajul lui Godină într-o ţară care se lupta cu corupţia, dar şi talentul său literar exprimat atât pe contul de Facebook, cât şi în cele două cărţi publicate până acum.

 

Alături de Godină, pe lista se mai află primarul Londrei - Sadiq Khan, preşedintele partidului de guvernământ din Polonia - Jaroslaw Kaczynski, preşedintele turc Recep Tayip Erdogan, multimiliardarul George Soros, preşedintele Lituaniei.

Comentarii Facebook