Maria Vlas: "Daca spuneam ceva atunci nu apucam a doua zi sau eram internata intr-un spital de nebuni"


Fostul presedinte al SOV Invest, Ioana Maria Vlas, a declarat ca i-a fost teama sa dezvaluie ilegalitatile de la FNI pentru ca i-a fost teama pentru viata ei.

"Daca spuneam ceva atunci nu apucam a doua zi sau eram internata intr-un spital de nebuni. Domnul Vantu asa cum a cumparat o multime de oameni a cumparat si multi ofiteri superiori din politie. El recunoaste ca a infiltrat toate organele statului", a declarat Maria Vlas, in direct la Antena 3.

"Mama FNI" sustine ca omul lui SOV, Nicolae Popa, a scos din Fondul National de Investitii sute de de miliare de lei, pe semnatura lui Vantu, bani care au fost mutati in conturile Gelsor.

Ea a povestit ca, la caderea FNI, Vantu a venit si i-a spus sa plece din tara. "A venit si mi-a spus 'Sefa, trebuie sa pleci din tara cateva saptamani si eu iti voi albii numele". L-a albit de nu s-a mai vazut si am ajuns in arest. Mi-a fost frica de furia oamenilor si era foarte stresata si am acceptat sa fug. Imi pare rau ca am plecat din Romania", a mai spus Maria Vlas.

Ea nu crede ca Nicolae Popa va fi extradat din Indonezia. "Ma indoiesc ca va ajunge in Romania. Banii domnului Vantu intr-o tara cum este cea unde sta Nicolae Popa sunt un vis", a mai spus Vlas in emisiunea "100 de minute" de la Antena 3.

Comentarii Facebook