Maria Vlas a fost eliberata! "Mama FNI" va scrie poezii si va incasa o pensie de 2.800 de lei - VIDEO


Maria Vlas a fost eliberata astazi definitiv din penitenciarul Targsor. Ea a declarat ca Vantu este vinovat de prabusirea FNI si FNA si nu a platit pentru faptele sale. Vlas a spus ca se va ocupa de scris si va ajuta femeile din penitenciar.

"Sper sa nu se incheie astazi povestea FNI - FNA. Imi doresc ca cei vinovati sa plateasca, sa se recupereze banii si dupa aia pot sa mor linistita. Sunt vinovata pentru ca am mintit. Am fost obligata sa mint. Daca nu minteam, se prabusea mai devreme. Imi asum greseala. Trebuia sa platesc pentru ce am facut. Nici n-as fi dorit sa nu platesc pentru ce am facut", a declarat Maria Vlas.

Mama FNI a criticat presa pentru ca a "facut din Vantu o mare victima, si nu este. Am depus marturie impotriva lui, dar credeti ca m-a auzit cineva? Domnul Vantu n-a fost nici macar inculpat. Cum poate sa fie condamnat si obligat sa plateasca, daca el este curat ca lacrima? S-a gasit un procuror, Irinel Paun, care l-a albit", a mai spus Vlas.

Fosta presedinta SOV Invest a spus ca se va dedica scrisului si va incerca sa le ajute pe femeile inchise in penitenciar. Financiar nu are de ce sa isi faca griji pentru ca are o pensie de urmas de 2.800 de lei, dupa sotul ei care a fost judecator militar.

"Mama FNI" mai are si un cont in valoare de 80.000 de euro intr-o banca din Israel. La eliberarea din aprilie 2008, Vlas a venit la Cluj Napoca unde traieste mama ei, Elena Aglaie Ciorba, si a locuit in cartierul Zorilor.

Vlas a fost condamnata la 10 ani de inchisoare in 2009 si a ispasit la Targsor un an si doua luni, la care s-au adaugat cei 5 ani petrecuti in arest preventiv.

 

Astazi, 20 octombrie, ea a fost eliberata conditionat si este asteptata sa revina la Cluj Napoca.

 

SOV Invest a reusit performanta negativa de a pagubi sute de mii de romani cu impresionanta suma de 3.400 de miliarde de lei, bani care nu au mai fost gasiti nici pana azi

Comentarii Facebook