Mama Monicai Columbeanu sustine ca a fost fortata sa spuna ca fiica ei este o mama denaturata

Mama Monicai Columbeanu, Veronica Bulai, sustine ca Irinel Columbeanu a amenintat-o si a fortat-o sa spuna ca fiica ei este o mama denaturata.

 

Mama Monicai Columbeanu, Veronica Bulai, sustine intr-o scrisoare trimisa Cancan ca a declaratiile ei au fost date sub presiune. "Acele declaratii sunt nereale si mi-au fost luate sub presiune, cand eram singura cu Irina la Izvorani, in perioada in care Monica se afla in America. Se intampla dupa ce Monica l-a anuntat ca doreste sa divorteze deoarece s-a saturat de viata pe care dl Columbeanu o duce in afara familiei", se spune in scrisoarea prezentata de cancan.ro.

 

Femeia sustine ca Irinel Columbeanu a avut intotdeauna un comportament urat fata de ea si ca a amenintat-o de mai multe ori ca o da afara din casa. "Intr-o seara, in ianuarie anul asta, nu imi aduc aminte data, dl. Columbeanu m-a trezit din somn si m-a condus in dormitorul lui spunandu-mi ca daca nu declar ce mi-a spus in discutiile anterioare, ma va scoate noaptea afara din casa. M-a pus sa declar faptul ca Monica este o mama denaturata care isi batea copilul si care ma trata ca pe o sclava. A doua seara, calvarul s-a repetat, chemandu-ma iar in dormitorul lui si spunandu-mi sa declar ca Monica este o mama groaznica", se mai spune in scrisoare.

 

"La fel a facut presiuni si asupra Irinei. De cateva ori s-a inchis singur cu fetita in camera, fara a imi da voie sa ii insotesc. De fiecare data dupa discutiile cu dl. Columneanu, Irina era plansa si ma intreba daca imi aduc aminte cum o batea mama ei. Cand am intrebat-o despre ce vorbeste, Irina mi-a spus ca asa i-a zis tatal ei, ca mama o bate si ca nu trebuie sa o iubeasca", mai spune Veronica Bulai in scrisoare.

Comentarii Facebook