Mălin Bot şi Marian Ceauşescu au lipit mesaje obscene pe poarta deputatului ”obscen” Florin Iordache - VIDEO

 

Protestatarii #Rezist au lipit mai multe afişe cu diferite mesaje obscene, după ce deputatul Florin Iordache a arătat degetele mijlocii în plenul Parlamentului.

 

Un grup de protestatari, conduși de Mălin Bot şi Marian Ceauşescu au mers, sâmbătă, la casa deputatului Florin Iordache şi au lipit și ei mesaje obscene pe ușa garajului și au desenat degetul mijlociu.

 

El ne-a arătat, noi vrem să îi arătăm mai multe”, au spus aceştia pe clipul pe care l-au realizat. Ei au aruncat şi papuci în curtea casei lui Iordache: ”Îi dăm papucii”, au spus ei.

 

În filmul publicat pe YouTube, de către Mălin Bot, se pot vedea poliţiştii care vin la faţa locului şi au legitimat protestatarii.

 

Echipajele au sosit la cererea deputatului, care au legitimat şase persoane şi le-au amendat cu câte 300 de lei. ”Poliţiştii de la PIJ Ilfov, Bragadiru, au fost sesizaţi prin apel la 112 de partea vătămată cu privire la faptul că i s-au lipit afişe cu mesaje obscene pe gard”, a precizat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

 

Pe clip se vede cum un autorutism iese din garaj, iar protestatarii strigă "Ciordache", după care spun că fostul ministru a tamponat o altă maşină în graba sa de a pleca de acasă.

Comentarii Facebook