Ludovic Orban este un "betiv mincinos", spun reprezentantii unei firme din Bucuresti

Firma Dalli spune ca este falsa acuzatia adusa de politicianul PNL ca gestiona 12 000 de locuri de parcare si incasa doar cat pentru 600 de locuri. Reprezentantii companiei spun ca probabil Ludovic Orban nu a citit contractul pentru ce era mahmur.

 

Ei sustin ca au gestionat doar 3 000 de locuri de parcare, si ca varsau lunar o suma echivalenta cu un grad de ocupare de 80%.

"Suntem surprinsi de afirmatiile Dvs, cu atat mai mult cu cat ati fost viceprimar in perioada in care Dalli a avut contract cu PMB" spun sefii de la Dalli.

"Dar probabil ca dansul pe mese si bataile cu frisca au fost mai importante decat contractul cu Dalli, pe care daca ati fi putut sa-l cititi (atunci cand nu erati mahmur) ati fi aflat numarul exact de locuri de parcare exploatate de noi."

 

Scrisoarea firmei bucurestene aminteste si de un aviz dat fostului acţionar al firmei, Dorin Cocoş, pentru extinderea unui hotel în zona Gării de Nord, gest pe care cei de la Dalli şi-l explică prin faptul că Orban era "tot timpul, în licitaţie, cu ochii în fusta secretarei, cautand probabil "gaura" dată în bugetul Ministerului Transporturilor prin suplimentarea cu zeci de milioane a contractului de reabilitare a pistei aeroportului Băneasa"


Politicianul PNL a comentat informatiile din aceasta scrisoare ca "niste ineptii".

"Atâta vulgaritate şi atâta mitocănie, un conţinut atât de calomnios şi de vulgar n-am mai  văzut. Nu am văzut în 20 de ani atâta vulgaritate şi mitocănie într-un înscris public. E o grosolănie şi o calomnie de la un capăt la altul, nici măcar nu au curajul să îşi asume răspunderea individual sub semnătură acest text " a spus Orban

 

 

 

 

Iata textul integral al scrisorii

 

 

"Scrisoare deschisa,

 

Domnului betiv mincinos, fost viceprimar al capitalei, Ludovic Orban

 

 

In legatura cu afirmatiile dumneavoastra din cadrul emisiunii ?Ora de foc? din data de 02.06.2010, Realitatea TV:

 

 "Dalli a exploatat 12.000(douasprezecemii- am scris ca la bani ca sa nu fie confuzii) de locuri de parcare in Bucuresti si incasa cat pentru 600(sasesute) de masini pe ora".

 

va aducem la cunostinta ca, asa cum se mentioneaza si in comunicatul oficial al PMB(anexat) la rezilierea contractului, au fost preluate de la Dalli un numar de "peste 3.000 locuri de parcare".

 Suntem surprinsi de afirmatiile dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat ati fost viceprimar in perioada in care Dalli a avut contract cu PMB.

Dar probabil ca dansul pe mese si bataile cu frisca au fost mai importante decat contractul cu Dalli, pe care daca ati fi putut sa-l cititi( atunci cand nu erati mahmur) ati fi aflat numarul exact de locuri de parcare exploatate de noi.

 Ba mai mult, ati fi constatat ca Dalli vira lunar in contul PMB peste 100.000(unasutamii) euro corespunzator unui grad de ocupare de peste 80%.

Daca puteti, revoltati-va acum pentru faptul ca in actuala exploatare a Administartiei Strazilor, acesti bani nu numai ca se incaseaza in 3(trei) luni dar sunt grevati(intelegeti ce spunem?) si de costuri de exploatare si salarizare.

Ati vorbit si de moralitate si vrem sa va completam:

 Moralitatea dumneavoastra, viciata de abuzurile de mai sus, a facut ca atunci cand erati viceprimar al Capitalei, in calitate de Presedinte al comisiei de licitatie, i-ati concesionat domnului Cocos terenul de la Gara de Nord, unde a construit o extindere a hotelului personal. Sau, prin exceptie, atunci erati treaz?...Altfel nu ne explicam "scaparea".

Poate doar prin faptul ca in licitatie erati tot timpul cu ochii in fusta secretarei. Cautati probabil ?gaura? data in bugetul Ministerului Transportului prin suplimentarea cu zeci de milioane a contractului de reabilitare a pistei (cu "st" nu "zd") a aeroportului Baneasa.

Ne oprim aici domnule betiv mincinos, si va rugam ca atunci cand mai discutati de Dalli sa o faceti cu consideratie, caci iata(dupa un an) suntem martori cu totii la schimbarea majora adusa in exploatarea parcarilor de un alt "menestrel" contemporan.

In rest, va dorim petreceri cat mai "romantate" si multa, multa, sanatate!

 

ADMINISTRATIA DALLI

 

Comentarii Facebook