Lovitură grea pentru PSY. Noul hit, interzis chiar la el în țară - VIDEO


Noul hit al lui Psy, ”Gentleman”, a fost interzis de către televiziunea publică din Coreea de Sud pentru că poate ”să dăuneze ordinii publice”, spun rerezentanții postului.

Presedintele tarii, Park Geun-Hye, l-a felicitat insa pe cantaretul Psy pentru faptul ca a respectat legea drepturilor de autor din aceasta tara si a transferat suma aferenta - a carei valoare nu a fost data publicitatii - inventatorilor unui pas de dans pe care Psy l-a preluat in videoclipul sau, scrie PRO TV.

Potrivit comunicatului oficial emis de postul de televiziune KBS, anumite pasaje din videoclip oferă tinerilor telespectatoru un exemplu negativ și că acesta nu răspunde creteriilor de difuzare ale sale.

Imaginile il arata pe cantaret mergand pe mijlocul strazii si lovind cu piciorul un stalp pe care este afisata inscriptia "Parcarea interzisa".

"Interzicem formal orice material susceptibil sa dauneze ordinii publice", se afirma in comunicatul KBS.

Psy a devenit faimos în întreaga lume după ce a lansat videoclipul melodiei ”Gangnam Style”, cu care a și reușit să stabilească recordul mondial pentru cele mai multe vizualizări pe YouTube, clipul fiind vizionat de peste 1,6 miliarde de ori.


Comentarii Facebook