Lavinia Samoila, fostul manager al L'Oreal, si-a sunat fratele si iubitul inainte de a se sinucide

 

Lavinia Samoila, fostul manager al L'Oreal, si-a sunat fratele si iubitul inainte de a se sinucide. Rudele tinerei au declansat o ancheta paralela pentru a afla ce s-a intamplat., anunta adevarul.ro.

Politistii cred ca discutiile au fost bulversante, dar fratele Laviniei, Ciprian, care este medic in Cluj, a declarat ca nu a fost niciun fel de cearta. "Nu ne-am certat! M-a sunat si am discutat ca intre frati, cum faceam de obicei, m-a asigurat ca totul e bine, ca a iesit in oras cu prietenele ei si s-a distrat. Am cautat in apartamentul ei bilete de avion, de tren, sa vad daca a vrut sa plece undeva. Nu am gasit. Cum de altfel nu am gasit droguri sau alcool. Cautam de-atunci un raspuns la gestul ei, dar tot nu gasim motive!", a povestit fratele Laviniei.

Ciprian a declansat o proprie ancheta pentru a afla adevarul, astfel a aflat ca sora lui a vorbit si cu Eduard, un barbat din Germania, cel mai probabil iubitul ei.


Anchetatorii au dezvaluit ca Lavinia Samoila s-a vopsit roscata inainte de a se arunca de la etaj si a avut un comportament ciudat.

Comentarii Facebook