La ce vârstă vor să se căsătorească bărbaţii, în funcţie de zodie

 

Bărbații stau mult pe gânduri până când să accepte ideea căsătoriei. Experții în astrologie cred că există o vârsta la care bărbații încep să se gândească serios la acest pas.

 

Fecioară 

 

Nativul din fecioară este un familist convins, iar odată ce se îndrăgosteşte şi relaţia decurge bine, el va ezită să-şi ceară partenera de soţie. Fiind perfecţionist din fire, el îşi doreşte o stabilitate financiară, iar acest lucru l-ar putea împiedica să amâne momentul până ce va trece de vârsta de 30 de ani. 

 

Balanţă 

 

Bărbatul din zodia balanţei preferă libertatea burlăciei în locul unei vieţi de familie. Se va aşeza la casa lui împins de la spate de parteneră, lucru care se poate întâmpla şi după ce împlineşte 40 de ani.

 

Scorpion 

 

Nativul din scorpion ştie exact ce vrea, de aceea planurile lui de a-şi întemeia o familie sunt destul de bine organizate. Dacă nu face acest pas înainte de a împlini 30 de ani, înseamnă că încă nu a întâlnit persoana potrivită.  

 

Săgetător 

 

Îşi intră foarte greu în rolul de soţ, deoarece acest lucru este echivalent cu pierderea libertăţii, lucru cu care nativul din sagetator nu se prea împacă. De aceea, căsătoria nu este o prioritate pentru el şi va face acest lucru de dragul familiei şi a partenerei, abia după ce va trece de 30-35 de ani. 

 

Capricorn 

 

Pentru nativul din capricorn viaţa de familie este foarte importantă. Atunci când va găsi femeia potrivită, el o va cere de soţie, fără să ţină cont de vârsta pe care o are. 

 

Vărsăto

 

Întemeierea unei familii nu este o prioritate pentru bărbaţii din zodia vărsătorului. Îşi doresc o familie, dar îşi proiectează acest plan undeva în viitor, abia după ce vor împlini 40 de ani.

 

Citeşte mai multe pe Eva.ro

Comentarii Facebook