Duminica 28 Aprilie

Juniorul ministrului Justiției, Tudorel Toader, nu a reușit să ia concursul de notar. Postul era pentru el

 

Ca o coincidență, pentru prima dată din 2013, Ministerul Justiției, condus în prezent de Tudorel Toader, a scos un post de notar pentru cei care doreau să-și mute sediul de la țară în municipiul Iași.

 

La concurs s-a înscris și fiul cel mare al lui Toader, titular în comuna Răchiteni, Iași. Surprinzător sau nu, odrasla ministerială a picat examenul.

 

La concursul organizat pentru postul din Iași s-au înscris patru candidați. În final, pe primul loc s-a clasat Roxana Adiana Cojocaru, cea care deținea, de anul trecut, un cabinet în comuna Schitu Duca. 

 

Ea a obținut nota finală 9,29, fiind urmată de Andreea Fandache (9,17), Ionuț Alexandru Toader (9,02) și Răzvan Antohie (8,22). 

 

Deși a depus contestație la sfârșitul concursului, moment la care avea nota 8.80, Toader junior nu le-a mai putut ajunge din urmă pe contracandidatele sale și a pierdut ocazia de a avea propriul cabinet în municipiul Iași. 

 

Contestația i-a adus în plus, totuși, 22 de sutimi. 

 

În acest moment, Ionuț Alexandru Toader este titular pe un post din comuna ieșeană Răchiteni, loc de unde este detașat, pe perioadă nedeterminată, în municipiul Iași, la cabinetul notarului Andi Claudiu Cheptine, cel care l-a acceptat în această poziție, scrie newsweek.ro

Comentarii Facebook