Judecarea dosarului Valiza se reia la instanta suprema, dupa sapte luni de pauza

Curtea Constitutionala a respins exceptia de neconstitutionalitate invocata de avocatul unuia dintre acuzatii din dosarul Valiza. Judecarea dosarul va continua la instanta suprema.

 

Procesul aflat pe rolul instantei supreme a fost suspendat in 3 martie. Cauza a fost trimisa la Curtea Constitutionala pentru solutionarea unei exceptii solicitate de avocatului lui Teia Sponte, unul dintre acuzati, care sustine ca un sportiv nu poate avea calitatea de functionar.

 

Curtea Constitutionala a respins insa exceptia invocata de avocat si a decis retrimiterea dosarului la instanta suprema.

 

In dosarul Valiza, finantatorul Stelei, Gigi Becali, este acuzat ca a promis 1,7 milioane de euro jucatorilor de la Universitatea Cluj sa-si apere corect sansele in meciul contra CFR. Banii au fost confiscati in luna mai a anului 2008 din valiza gasita la Teia Sponte. Potriit procurorilor, suma ar fi fost destinata jucatorilor echipei Universitatea Cluj, care ar fi trebuit in schimbul lor sa isi indeplineasca indatoririle de serviciu si sa isi apere corect sansele, castigand meciul cu CFR Cluj.

Comentarii Facebook