Ziua si atacul! Jaf la o casa de schimb valutar din Alba Iulia

 

Un barbat a patruns in aceasta dimineata intr-o casa de schimb valutar din Alba Iulia. Ei au agresat-o pe angajata si a disparut cu 4.000 de euro.

 

Potrivit sefului Politiei Alba, comisarul sef Tudor Grindean, casierita a iesit din casa de schimb pentru ca a observat ca placuta pe care erau afisate cursurile valutare a fost doborata de un trecator. O persoana necunoscuta a acrosat-o in acel moment, i-a dat cu spray paralizant in ochi si a intrat in unitate de unde a furat banii. 

 

Casierita a primit ingrijiri medicale si va fi audiata de politisti. Jaful a fost dat in zona centrala, in apripiere de institutii importante, precum Directia de Finante din Alba.

 

Sambata, in localitatea Chisineu Cris, din judetul Arad, o alta casa de schimb valutar a fost jefuita. Un barbat mascat l-a amenintat pe angajatul unitatii sa ii deschida seiful si a disparut cu suma de 4.000 de euro si un milion de forinti. Angajatul casei de schimb valutar a spus ca s-a speriat si ca a actionat butonul de panica abia dupa ce jaful a fost comis.

 

Politistii au vizionat inregistrarile camerelor de supraveghere si au organizat filtre pe drumul spre Arad si spre vama cu Ungaria. Atacatorul nu a fost insa retinut.

 

Vezi si...

Jaf la o casa de schimb valutar din Chisineu Cris, judetul Arad

 

Comentarii Facebook