Israelul, atacat de rachete palestiniene - Riposta Israelului

 

Israelul a efectuat un raid aerian asupra unui obiectiv Hamas din Fâsia Gaza, după ce a fost atacat de două rachete palestiniene.

 

În noaptea de miercuri spre joi, Israelul a fost lovit de două rachete palestiniene care, potrivit unor surse, nu au făcut victime. Ca urmare a acestui atac, forțele aeriene israelite au efectuat un raid aerian asupra unui obiectiv Hamas aflat în sudul orasului Gaza, din Fâsia Gaza.

 

Armata noastră a vizat un sit de activitate teroristă în nordul Fâsiei Gaza. O lovitură directă a fost confirmată. Situl a fost vizat ca represalii pentru un atac cu rachete asupra sudului Israelului”, a declarat armata israeliană, conform Mediafax.

 

Poliția israeliană a afirmat că rachetele lansate miercuri de o grupare militară palestiniană din Gaza nu au provocat victime și nici pagube materiale.

 

Raidul aviației israeliană a venit și ca răspuns la atacurile de marți asupra unei zone locuite din partea de sud a Israelului care a provocat doar pagube minore și o reactie de panica a populației locale, potrivit poliției.

Comentarii Facebook