Irinel Columbeanu cere decaderea Monicai din drepturile parintesti pentru ca si-a lovit fiica!


Irinel Columbeanu a cerut instantei sa o decada pe Monica din drepturile parintesti pentru ca a lovit-o pe Irinuca.

"Pentru a intrerupe aceasta totala lipsa de responsabilitate din partea celuilalt parinte, m-am hotarat sa depun o plangere la Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si a Drepturilor Familiei de decadere din drepturile parintesti a Monicai Columbeanu, insotita de niste justificari. Sunt niste amanunte absolut intime din viata noastra de familie", a declarat Irinel Columbeanu.

"Pot sa va spun ca sunt niste amanunte dezonorante pentru familia noastra. Mama ei m-a rugat sa vorbim intre patru ochi dupa ce o culca pe Irina pentru ca trebuie sa-mi aduca la cunostinta niste lucruri pe care pana atunci nu poate sa mi le comunice. Am hotarat sa nu se mai intoarca in America. Incredintarea copilului din nou catre Monica, care nu mai are un domiciliu stabil, ar putea constitui o mare problema. Eu miros ceva, sa zicem necurat, pentru faptul ca avocatilor mei le-a fost refuzata incredintarea unei simple copii a actiunii partii adverse", a mai spus omul de afaceri.

Omul de afaceri a spus ca a aflat de soacra lui ca Monica si-a lovit fiica.

 

Irinel sustine ca Irina i-ar fi spus mamei Monicai "vreau cu tine, nu vreau cu mama, pentru ca ma bate".

Intr-o alta discutie, soacra omului de afaceri i-ar fi spus ca: "I-am lasat doua iconite la televizor, sa te rogi la Doamne Doamne ca sa nu te bata mama (...) orice se intampla sa nu-ti fie frica de mama. Tu sa spui la gradinita".

Comentarii Facebook