Iohannis îi răspunde lui Dragnea, care l-a acuzat că este implicat în condamnarea sa

 

Preşedintele Klaus Iohannis i-a dat replica lui Liviu Dragnea, care a spus că șeful statului este implicat în condamnarea sa.

 

Nu sunt implicat (n.red.: în condamnarea lui Liviu Dragnea) şi apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nici nu-mi propun să am. Nu l-am ascultat, nici nu cred că v-aţi aşteptat, dar am citit anumite ştiri. E îngrijorător. Este mai mult decât evident că omul şi-a luat o pălărie prea mare. Nu face faţă. Cu această pălărie prea mare a terminat cu argumentele politice. Dar este îngrijorătoare această atitudine inadecvată, fiindcă acest om conduce un partid, prin interpuşi Guvernul şi Parlamentul”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus la Antena 3 că șeful statului este implicat în condamnarea sa. ”Da, este părerea mea. Este a doua condamnare fără probe şi total nevinovat. Primeam avertizări, ai grijă cu legea offshore, cu minting, pentru că deranjezi şi va influenţa decizia judecătorilor, că sunt presiuni pe judecători. E un ofiţer care mi-a zis că <<am rezolvat un judecător, lucrăm în continuare>>. Nu îi dau numele, e militar, dacă ţine la onoare şi nu vrea să stea cu piatra pe inimă să spună, că mâine i se poate întâmpla lui. Ofiţer din serviciile secrete”, a mai spus liderul PSD.

Comentarii Facebook