Iohannis a cerut demolarea a trei dormitoare de la Vila Lac 3: Va rămâne unul de 500 de mp

 

Gelu Vişan, unul dintre liderii PMP, a dezvăluit că la Vila Lac 3 au fost demolate trei dormitoare, pentru a fi creat unul singur de 500 de mp. 

 

Trei dormitoare au fost dărâmate, care erau locuibile, unde a stat preşedintele Traian Băsescu, şi s-a făcut un dormitor de 500 mp, cu două intrări: una pentru doamna, una pentru domnul. Şi un pat de 3 pe 3", a spus Vişan.

 

La Vila Lac 3 se lucrează de 6 luni, iar investițiile se ridică la 2 milioane de euro.

 

Sunt peste 2 milioane de euro pentru un dormitor de 500 mp, cu geam pe tot peretele. N-am fost nici să-i cunosc pisica domnului Iohannis pentru care era să-şi bată un vecin, nici sa vorbesc cu domnul Iohannis si doamna Carmen Iohannis. Au vorbit muncitorii de acolo si vorbesc in continuare săracii. Unii dintre ei au prins şi pe timpul lui Ceauşescu şi au spus: Ăsta este mai rău decât ăla. 

 

Un om care isi face două scări sa intre in dormitor si vrea dormitor de 500 mp cât o curte si cu pat de 3 mp, să se alerge cu doamna.... Vorbesc cu foarte mare respect... Dar cum să vorbesc altfel decât cu respect despre un pat de 3 pe 3 metri”, a spus Gelu Vişan, la Romania TV

Comentarii Facebook