Înjurături şi bătaie ca la uşa cortului între un poliţist şi un şofer: "Bă, ia mâna, ba de pe maşina mea fu**-ţi morţii mă-tii!"

 

Un şofer a fost oprit de un echipaj de poliţie pe un drum public din Suceava. Acesta a refuzat să se legitimeze şi să urmeze indicaţiile poliţistului motiv pentru care omul legii a intervenit în forţă, potrivit Cancan.

"Te-am oprit pentru că nu porţi centură de siguranţă, pentru că maşina a fost oprită în zonă unde aveai indicator cu oprirea interzisă. Eu te opresc acolo unde consider. Dă-mi documentele, refuzul reprezintă contravenţie, coboară din maşină că pentru nerespectarea indicaţiilor agentului de poliţie rutieră rămâi fără permis pentru 30 de zile să ştii, eu ţi-am explicat. Deschide portbagajul pentru că vreau să văd ce transporţi. Nu te cred pe cuvânt, trebuie să-mi arăţi. Ai impresia că dacă mă filmezi, dau înapoi sau ce?" a spus poliţistul nervos.

"Nu mă opriţi după 7 km, acum. Nu am documentele la mine. De ce m-aţi oprit, nu aveţi voie să mă opriţi aşa când vreţi dumneavoastră. Nu cobor din maşină. Ia mâna de pe maşina mea f***-ţi morţii mă-tii!" au fost replicile şoferului.


Imediat după ce aceştia s-au certat şi s-au luat la bătaie, suceveanul a fost dus la poliţie şi întrucât el a filmat tot momentul, agentul i-a luat telefonul şi a încercat să găsească filmuleţul pe care ulterior l-a descărcat în calculatorul de la secţie.

 

Vezi video AICI.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook