Incredibil: O femeie s-a dat drept ambasadoarea Siriei in Franta


Ambasadoarea Siriei in Franta a anuntat ca va da in judecata postul France 24, care a difuzat o declaratie a unei femei care a pretins ca este ambasadoarea Siriei si ca demisioneaza pentru ca nu este de acord cu regimul al-Assad.

Lamia Shakkour a spus ca va da in judecata televiziunea pentru dezinformare, informeaza Liberation. Ambasadoarea sustine ca cineva a vorbit in numele ei, condamnand regimul sirian si crimele comise.

"O sa depun plangere impotriva France 24 pentru acesata dezinformare, care se inscrie intr-o campanie de falsificare a informatiilor si de dezinformare indreptate impotriva Siriei, inceputa in luna martie", a spus ambasadoarea.

Postul de televiziune France 24 a difuzat o declaratie a unei femei care a pretins ca este ambasadoarea Siriei si care a condamnat represiunea demonstratiilor in Siria: "Raspunsul dat de guvern nu a fost unul bun. Nu pot sustine acest ciclu al violentei (...), nu pot ignora faptul ca au murit manifestanti, ca familii traiesc in durere", a declarat femeia pentru France 24.

Comentarii Facebook