Vineri 29 Mai

În România este o stradă cu 9 treceri de pietoni pe numai 300 de metri - FOTO

 

O stradă de 300 de metri din Suceava are nouă trecere de pietoni.

 

Strada Bogdan Vodă, din Suceava, are doar 300 de metri, a fost asfaltată recent şi pe carosabil au fost marcate nouă treceri de pietoni, ceea ce îngreunează traficul, scrie Mediafax.

 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a recunoscut că lucrarea ”este de domeniul lui Dorel”, dar a fost avizată de Poliţia Rutiere.

 

Această stradă, Bogdan Vodă, care era o stradă de pământ şi pe care noi am asfaltat-o în acest an, se intersectează cu mai multe străduţe. Poliţia Rutieră a spus că la fiecare intersecţie cu aceste străduţe să fie puse treceri de pietoni pentru ca elevii să fie în siguranţă. Aşa a fost proiectul, aşa a fost punctul de vedere al Poliţiei Rutiere, care a avizat proiectul. S-au făcut treceri de pietoni la fiecare străduţă care se intersectează cu strada Bogdan Vodă. Este de domeniul lui Dorel, dar e cu aviz de data aceasta... Astăzi (luni – n.r.) am aflat şi eu că sunt atât de multe. Strada s-a finalizat recent, ştiam că trebuie să se marcheze, am rămas şi eu surprins. Am verificat proiectul, aşa este avizul, poliţia a spus că pentru că este o stradă care se intersectează cu foarte multe străduţe şi pentru siguranţa copiilor care circulă în zonă, fiind o zonă cu foarte mulţi copii, să se facă treceri de pietoni la fiecare străduţă”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, conform Mediafax.

 

Poliția susține că nu a avizat aceste trecere de pietoni și l-a amendat pe constructor.

 

Investiția a costat 300.000 de lei. 

Comentarii Facebook