În cazul avionului prăbușit, serviciile secrete ucrainiene au interceptat discuții între OFIŢERI RUŞI şi SEPARATIŞTII proruşi

 

Servicile secrete din Ucraina au interceptat o serie de discuţii telefonice atribuite unor ofiţeri ruşi şi lideri ai militanţilor separatişti pro-ruşi, după prăbușirea avionului de pasageri.

 

Discuţia telefonică atribuită lui Igor Bezler, comandantul forţelor separatiste din Horlivka şi lui Vasili Geranin, ofiţer în cadrul Serviciului de informaţii şi contraspionaj rus, este halucinantă.

 

Da, Maiorule. - Sunt oamenii din Cernuhin care au doborât avionul. De la postul din Cernuhin. Cazacii care stau în Cernuhino. - Avionul s-a rupt în aer. În zona minei Petropavlovskaya. Primul 200 (n.r. - nume de cod pentru mort). Am găsit primul 200. Un civil". 

 

Servicile secrete au interceptat o altă discuţie telefonică, în care un alt ofiţer rus este informat în legătură cu situaţia de la faţa locului.

 

Bine, ce ai acolo? - Pe scurt, a fost 100% un avion civil de pasageri. - Sunt mulţi oameni? -E nenorocire! Resturile au căzut chiar în curţile oamenilor. - Ce fel de avion? - Nu am stabilit asta. Nu am ajuns la locul accidentului. Văd doar zona unde au căzut cadavrele. Sunt rămăşiţe de mânere, centuri, scaune şi corpuri. - A rămas ceva din armament? - Absolut nimic. Lucruri civile, medicamente, prosoape, hârtie igienică. - Sunt documente? - Da, este al unui student din Indonezia. De la Universitatea din Thompson”.

 

O altă discuție arată că separatiştii şi ofiţerii ruşi nu știau ce avion au doborât.

 

În legătură cu avionul doborât lângă Snijne-Torez. E civil. A căzut lângă Grabove. Sunt o grămadă de cadavre de femei şi copii. Cazacii sunt acolo şi se uită. Spun la televizor că e avion AN-26, dar pe el scrie Malaysia Airlines. - Ce căuta pe teritoriul Ucrainei? - Înseamnă că paraşuta spioni. De ce naiba au zburat în zona asta? E război aici!

 

O înregistrare video surprinde reactia unor ucraineni la scurt timp după ce avionul este lovit de racheta.

Comentarii Facebook