Imagini ŞOCANTE! Ce i-au găsit medicii în obraz unei fetiţe de 7 luni


O echipă de medici din Kansas au făcut o descoperire şocantă în timp ce tratau o fetiţă de 7 luni.

Iniţial medicii au hotărât să trimită acasă copilul, după ce i-au administrat un tratament cu antibiotice, atunci când părinţii se prezentaseră cu micuţa la medic, pentru că maxilarul fetiţei se umflase. Umflătura a crescut, în ciuda tratamentului, aşa că au crezut că e vorba de o glandă umflată sau de un coş, care ajunsese să măsoare cât jumătate dintr-o minge de golf.

Tatăl micuţei se arăta tot mai îngrijorat , pe măsură ce copilu se umfla. "Arăta ca Quasimodo", spune Aaron Whittington pentru Fox News. Medicul a încercat să dreneze coşul, însemnând faţa micuţei cu un marker, pentru a putea evalua creşterea umflăturii, potrivit Realitatea.

La câteva zile, părinţii au observat că din umflătură ieşea ceva, dar nu au pus mâna. Au aşteptat o nouă vizită a medicului care s-a îngrozit când a văzut-o din nou pe micuţă. Medicul a extras din rana copilului o pană neagră de aproximaiv 5 centimetri.

Medicii sunt de părere că Mya a aspirat sau înghiţit pana, care i-a străpuns obrazul sau gâtu şi a suferit dureri mari, estimează medicii, mama sa explicând că a crezut că micuţei îi dau dinţii.

După ce pana a fost extrasă, în locul rănii a rămas o umflătură care va trebui operată dacă nu se va resorbi, spun medicii.



Comentarii Facebook