I-a uimit pe medicii de la Urgență. Avea o sticlă de suc în anus - Radiografie ȘOC

 

Medicii de la urgență au făcut un șoc când au primit un pacient de 46 de ani care avea o sticlă de suc de 500 de mililitri în anus.

 

Pacientul din judeţul Botoşani s-a prezentat la Spitalul Judeţean Suceava unde i-a fost făcută o radiografie, iar apoi a fost operat pentru a i se scoate sticla de suc din fund.

 

După ce și-a dat seama că sticla i-a rămas blocată în anus, bărbatul s-a prezentat la spital, unde le-a povestit medicilor situația. S-a intervenit chirurgical, s-a extras corpul străin, iar pacientul se află într-o stare bună, se recuperează. În prezent, pacientul este internat în Secţia de chirurgie a spitalului şi, probabil, perioada de spitalizare va mai dura câteva zile”, a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, doctorul Tiberius Brădăţan.

 

Medicii spun că pacientul a avut noroc că sticla nu s-a spart. ”Dacă sticla s-ar fi spart, cioburile i-ar fi provocat leziuni foarte serioase celui în cauză, punându-i în pericol viaţa”, a completat doctorul Brădăţan, conform evz.ro.

Comentarii Facebook