HOROSCOP: Fiecare zodie are plăcerile ei interzise


Fiecare din noi avem mici secrete şi facem lucruri mai ruşinoase pe care nu am vrea să le afle nimeni.

Zodiile, cu ale lor caracteristici, au fiecare câte-o plăcere vinovată. Oare care sunt cele mai vinovate plăceri în funcţie de zodie?

Berbec

Mai mănânci mult? Serios, lasă ciocolata jos din mână. Ştiu că ai nevoie de energie să-ţi behăi nemulţumirile în gura mare dar să nu exagerăm. A câta oară e săptămâna asta când stai în pat, iţi îndeşi gura cu junk food şi tânjeşti după forme de Catrinel sau Madălina?

Taur

E bine atunci când un om se iubeşte pe sine dar tu deja exagerezi! Ti-e greu să-ţi ţii mâinile departe de tine. Nu e foarte sănătos ce faci tu. Manuela şi Palmela nu sunt fiinţe adevărate.

Gemeni

Din cauza ta, femeile vor înfiinţa cercuri de suport reciproc după modelul american. "Societatea femeilor ai căror bărbaţi au fugit de acasă cu o damă bine din Gemeni". Mai ajungă-ţi! Ai şi tu o vârstă, e momentul să te aşezi la casa ta. De preferat ar fi cu un bărbat care nu a divorţat din cauza ta.

Rac

Ştiu că îţi place să fii înconjurată de oameni dar deja e prea mult. Tu ce ai înţeles când Alex a spus că dragostea se face în minim doi? Trei e înca ok, dar patru?! Cât de mare e patul tău?

Leu

Tu duci noţiunea de dirty sex la un cu totul alt nivel! Cercetătorii au ajuns la concluzia că transpiraţia produsă în timpul sexului are un efect afrodiziac dar mirosul cu care vii tu de la sală nu e deloc îmbietor. Spune DA duşului zilnic!

Fecioară

Hagi Tudose a fost Fecioară indiscutabil. Îţi place foşnetul banilor şi faci orice ca să pui mâna pe ei. Nimic nu stă în calea poveştii tale de dragoste cu un card bancar. Nu credeam că mai există oameni care îşi pun banii la saltea. Inflaţia şi criza economică sunt cuvinte fără valoare pentru tine.


Citeşte continuarea pe kudika.ro.


Comentarii Facebook