Grigore Leşe a cerut să fie scos din clipul piesei ”Despre smerenie”

 

Grigore Leşe a cerut să fie scos din videoclipul piesei "Despre smerenie", un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului.

 

Leșe a spus că el nu a dezaprobat construcția acestei Catedrale. 

 

Gabriela David, manager de PR al trupei Taxi, a publicat, sâmbătă, un mesaj pe pagina oficială de Facebook a trupei Taxi și a atașat și un print screen cu un email trimis lui Grigore Leșe, în care se vede că i-a fost trimis tot textul piesei ”Despre smerenie”.

 

Notă de presă - referitoare la participarea domnului Grigore Leşe în proiectul "Despre smerenie" Prin prezenta dorim să vă comunicăm faptul că domnul Grigore Leşe a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi – ”Despre smerenie”, înainte de a da curs invitaţiei de a filma. 1. În data de 14.03.2016 domnia sa a primit pe email textul piesei şi lista participanţilor confirmată în acel moment. 2. În data de 22.03.2016 domnul Grigore Leşe a venit la studio. Înainte de a-şi da acordul final pentru a înregistra, a fost invitat să asculte piesa şi să urmărească filmările realizate până în acel moment. După ce a ascultat piesa şi a vizionat filmările, domnul Leşe a intrat în studio pentru înregistrările audio şi video. Vă mulţumim, În numele trupei Taxi!”.

 

Nu-mi imaginam că un mesaj transmis cu atâta blândeţe poate provoca atâta agresivitate. Le cer iertare celor pe care i-a deranjat ce-am spus. Promit să spun, şi de-acum încolo, exact ce simt şi ce cred. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a scris și Dan Teodorescu pe Facebook.

 

Clipul lansat de trupa Taxi a făcut furori în Râmânia, având sute de mii de vizulizări în numai câteva zile.

Comentarii Facebook