Sambata 4 Februarie

Gestul emoționant făcut de Mark Zuckerberg și soția acestuia pentru un spital din San FranciscoFondatorul rețelei de socializare Facebook, Mark ZUckerbeg, și soția sa, Priscilla Chan, au donat recent 75 de milioane de dolari pentru Spitalul General San Francisco.

Anunţul a fost făcut vineri de către Mark Zuckerberg, pe contul său oficial de pe reţeaua socială Facebook, potrivit cnbc.com, citat de Mediafax.

"Considerăm că fiecare persoană merită să aibă acces la un sistem de sănătate de cea mai bună calitate", a spus Mark Zuckerberg.

Acesta a precizat că San Francisco General Hospital este principalul spital public din San Francisco, oferind servicii oricărei persoane care trăieşte, munceşte sau vizitează acest oraş american.

Cu ajutorul banilor primiți din partea familiei Zuckerberg, spitalul îşi va putea dubla dimensiunea camerei de primiri urgenţe, în care numărul de paturi va creşte de patru ori.

Potrivit fundaţiei care reprezintă interesele San Francisco General Hospital, suma dăruită de aceștia este cea mai mare donaţie privată pe care spitalul a primit-o de la deschiderea sa în 1994.

Soţia lui Mark Zuckerberg, Priscilla, este absolventă a Universităţii de Medicină şi, în ultimii ani, şi-a finalizat rezidenţiatul ca medic pediatru la San Francisco General Hospital.

Comentarii Facebook