Miercuri 24 Aprilie

Fratele AUREI ION a picat BAC-ul. Alexandru voia să dea la Medicină

 

Fratele Aurei Ion, Alexandru, a picat BAC -ul, cu toate că este un băiat capabil. 

 

Cu siguranta, tragedia de la inceputul acestui an, cand si-a pierdut sora, l-au afectat foarte mult pe simpaticul Alex, iar concentrarea la scoala i-a fost foarte afectata, scrie wowbiz.ro!

 

El a declarat la scurt timp după accidentul aviatic de la Cluj că va da la Facultatea de Medicină pentru a cinsti memoria surorii sale. 

 

În acest momente grele, Alexandru este susținut moral de cea mai mare sora, Mariana, care i-a transmis un mesaj pe Facebook. 

 

-         Viata nu este intodeauna dreapta. Obisnuieste-te cu ea!

 

-         Imediat ce termini scoala nu vei castiga foarte multi bani. Va trebui sa muncesti ca sa fii vicepresedinte la o companie, cu masina si secretara personala.

 

-         Crezi cumva ca profesorul tau este prea sever? Stai sa-l vezi pe seful tau!

 

-         Crezi cumva ca este o rusine sa vinzi hamburgeri? Pe vremea bunicilor tai asta era considerata o mare sansa!

 

-         Nu este vina parinţilor tai ca tu „ai sfeclit-o”! Nu te mai plange de greselile pe care le-ai facut, ridica-te, invata din ele si mergi mai departe!

 

-         Parintii tai nu erau asa de „incuiati” inainte sa te nasti tu. Daca ti se par „ramoliti”, gandeste-te ca au ajuns aaa pentru ca au trebuit sa te creasca pe tine, sa stranga mizeria pe care o faceai tu, sa te spele si sa iti dea de mancare, sa iti plateasca hainele si studiile.

 

-         Cel care te angajeaza nu o face pentru ca tu „sa te descoperi” pe tine. Fa asta pe timpul tau!

 

-         Ce vezi in filme sau la televizor nu este viata reala. Viata reala ar putea fi mult mai simpla, dar este de fapt mult mai complicata pentru fiecare om, nu numai pentru tine!

 

-         Ai grija cum te porti cu tocilarii din clasa ta sau din scoala ta! Intr-o buna zi s-ar putea sa lucrezi pentru vreunul dintre ei.

Comentarii Facebook